Delo od Doma – Podjetja ki ponujajo delo na domu 2021

podjetja-ki-ponudjajo-delo-na-domu-2019

Delo od doma je za mnoge dodaten ali edini način zaslužka. PRedvsem v tujini je ta oblika dela zelo priljubljena in razširjena. Z delom od doma namreč prihanita oba, delodajalec in delojemalec. Ni potnih stroškov, torej ni potrebe po prevoznem sredstvu, poleg tega pa ne izgubljate dragocenega časa na poti.

Pri nas pa je dokaj težko najti podjetja, ki nudijo delo od doma. Portali, ki ponujajo zaposlitve namreč ne omogočajo iskanja zaposlitve oz. dela od doma. Zato je podjetja, ki nudijo delo od doma iskati nekoliko drugače.

Podjetja, ki nudijo delo od doma vsekakor obstajajo. Seveda ne morete biti skladiščnik, svetovalec v prodajnem salonu, čistilka ali gradbenik. Treba je iskati vrsto dela, ki je združljiva z delom od doma oz, ki omogoča oddaljeno delo. Poglejmo si, katere vrste so primerne za delo od doma in katerih je 10 najboljših podjetij za delo od doma.

Katere vrste so primerne za delo od doma

Za delo od doma so primerna dela, ki se jih lahko naredi preko računalnika oz. na računalnika. Najbolj pogost način dela od doma je pisanje besedil, prevajanje besedil, računovodstvo, odškodninski zahtevki, podpora uporabnikom, telefonsko trženje in anketiranje.

Kateri so pogoji in zahteve za delo od doma

Za delo od doma se razume, da imate računalnik (z dostopom do spleta), odvisno od dela, ki ga iščete tudi morebitno programsko opremo, skoraj nujno pa je znanje angleškega jezika in kakšnega drugega tujega jezika.

Kako in kje iskati delo od doma

Najbolj priljubljeni tuji viri za iskanje dela od doma so:
Upwork
Fiverr
Freelancer
Delo od doma lahko iščete tudi na portalih, kot so:
mojedelo.com,
optius.com,
zaposlitev.info,
deloglasnik.si.

Podjetja ki ponujajo delo na domu 2021

V 2019 so najbolj zanimiva podjetja, ki ponujajo delo na domu VidaXL (prevajanje opisov izdelkov), pisanje SEO besedil (review-ji) za stavnice, računovodstve storitve, Careerjet pa punuja delo od doma za mesta telefonist, telemarketing in anketiranje.
Vsekakor pa se največ možnosti za delo od doma najde na področju programiranja, optimizacije in izdelave spletnih strani ter aplikacij.